Çin ordusunun 95. kuruluş yılı bayrak törenleriyle kutlandı

Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun kuruluşunun 95. yıldönümünü kutlamak için Çin genelinde bayrak törenleri düzenlendi ve ulusal egemenliği, güvenliği ve toprak bütünlüğünü korumadaki kahramanca ve yüce başarıları selamlandı.

Çin ordusunun Tibet Askeri Komutanlığı subayları ve askerleri, deniz seviyesinden 4.200 metre yükseklikte bir sınır savunma kampında beş yıldızlı kırmızı bayrağı kaldırdı ve anavatana bağlılıklarını dile getirdi:

- Askerler olarak, halka canı gönülden hizmet etmek temel misyonunu her zaman aklımızda tutmalı, özverili ve özverili iken fedakarlıktan korkmayan devrimci ruhu ileriye taşımalı, kararlı ve sağlam eylemlerle büyük bir demir çelik duvar örmeliyiz.

Çin ordusu Hong Kong Garnizonu , subayları ve askerleri ulusal güvenliği ve Hong Kong'un uzun vadeli refahını ve istikrarını kararlı bir şekilde korumaya teşvik etmek için Merkez Bölge'deki bir askeri terminalde bir bayrak kaldırma töreni düzenledi .

Kuzey Harekat Alanı Komutanlığı'na bağlı hava kuvvetlerinin bir havacılık tugayının pilotları, bu özel günü kutladılar.

Batı Sichuan platosunda 3.500 metre yükseklikte, Sichuan'daki silahlı polis birliklerinin memurları ve askerleri bir bayrak kaldırma töreni düzenledi ve askeri yemini tekrarladı. Kuzey Çin'in Hebei Eyaletinde, Shijiazhuang Uçuş Akademisi'ndeki yüzlerce subay ve asker, ulusal bayrak altında daha güçlü bir ordu kurmak için çaba göstereceklerine söz verdi. "Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun 95. kuruluş yıl dönümü gibi özel bir festival vesilesiyle bir bayrak dikimi düzenliyoruz.

# çin # Ulusal # savunma # Hong Kong # Çin Halk Cumhuriyeti # Çin Halk Kurtuluş Ordusu # Tibet Askeri Komutanlığı