CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden tepki çeken medya ihalesi

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya çalışmalarına 616 bin liralık bütçe ayırdı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nda, 400'e yakın personelin çalışmasına rağmen 3 ay önce kurulmuş bir şirkete yüklü miktarda ihale verilmesi tepki topladı.

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi, belediye bütçesinden 616 bin TL’yi sosyal medyaya ayırdı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nda, 400'e yakın personelin çalışmasına rağmen sosyal medya çalışması için bir şirkete ihale vermesi tartışma konusu oldu.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre 3 ay önce kurulan şirket, Ankara Büyükşehir'e sosyal medya yönetimi ve analiz yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, “CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi sosyal medya çalışmalarına ve konserlere harcanıyor” dedi.

Ulusal Kanal tepki çeken ihaleyi Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne sordu. Ancak belediyeden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

# Ankara # chp # ankara # ulusal kanal # Mansur Yavaş # Ankara Büyükşehir Belediyesi # sabah gazetesi # Fatih Ünal # Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi