Meteorolojiden 31 kent için etkili fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı illeri "sarı" kodla uyardı. 31 kentte kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Meteorolojiden şiddetli rüzgar ve fırtına uyarısı geldi. Yapılan açıklamada, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyarıldı.

Marmara`nın güney ve doğusun, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz, İç Anadolu`nun batısında, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Etkili fırtına baklenen iller , Afyonkarahisar, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Eskişehir, Giresun Isparta, İstanbul, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Ordu, Rize, Sakarya, Sinop Samsun, Trabzon, Uşak ve Yalova oldu.

Meteorolojinin uyarısında Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, ve Zonguldak'da Fırtına ve gök gürültü sağanak beklendiği ifade edildi.

# bursa # istanbul # ordu # Balıkesir # çanakkale # ankara # trabzon # sakarya # burdur # meteoroloji # kocaeli # yalova # Bilecik # Kütahya # Afyonkarahisar # Meteoroloji Genel Müdürlüğü # Konya # Eskişehir # rize # uşak # iç anadolu # artvin # kırıkkale # Batı Karadeniz # Çankırı # İç Ege # göller yöresi