Dr. Doğu Perinçek Ankara'da sanayiciyle buluşacak

Vatan Partisi'nin Ankara OSTİM-İvedik Üretim Devrimi Kurultayı 22 Ocak Cumartesi saat 13’te toplanacak. genel başkan Dr. Doğu Perinçek sanayici ve üreticilerle buluşmasına saatler kala hazırlıklar tamamlandı. Türkiye’nin sanayisinin sorunları ve çözüm önerileri konuşulacağı kurultaya tüm Ankaralılar davet edildi.

İktidar olma hedefiyle yola çıkan Vatan Partisi, üretim devrimini hayata geçirecek adımlar atmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında yapılan kurultaylara bir yenisi bu hafta başkentte eklenecek.

Ankara Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi, küçük ve orta ölçek sanayide Türkiye’nin en büyük üretim alanı olarak biliniyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, OSTİM-İvedik Üretim Devrimi Kurultayı’nda sanayici ve üreticilerle buluşacak. Kurultay,  22 Ocak Cumartesi günü saat 13’de T-Bone Restoran’da yapılacak.

Kurultay öncesi Vatan Partisi hazırlıklarını tamamladı. Vatan Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Anıl Eren Yıldız hazırlıkları Ulusal Kanal’a anlattı.

Yıldız, tüm Ankaralıları OSTİM-İvedik’te yapacakları Üretim Devrimi Kurultayı’na davet etti.

# Ankara # ankara # türkiye # vatan partisi # ulusal kanal # Doğu Perinçek # Sanayi # ocak # doğu # üretim # Vatan # ostim # sanayici