Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu

Emeğin başkenti Zonguldak'ta "Kömürde Üretim Devrimi Kurultayı" düzenlendi. İthal değil yerli üretim vurgularının yapıldığı Kurultaya maden emekçileri yoğun ilgi gösterdi. Kurultayda alkışlarla karşılanan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, "çözüm dağın altında yatan kömürü çıkarıp üretime katmak" dedi. "Maden işçisi Türkiye'yi aydınlığa çıkaracak" diyen Perinçek'e madenciler de sloganları ile destek verdi.

Zonguldak Kömürde  Üretim Devrimi Kurultayı'nda kuyruk oluştu, girişte yoğunluk yaşandı. Baretini alan maden işçisi çözüm olarak gördüğü kurultaya katıldı.

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 1

Vatan Partisi dağın altında yatan kömürün çıkartılması için harekete geçti. Kara elmas diyarını yeniden ayağa kaldırmak üretime katmak için üretim devrim kurultayı düzenledi.

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 2

Türkiye yılda 39 milyon ton civarında kömür ithal ediyor. Zonguldak’ın altında bir buçuk milyar ton kömür rezervi var. Yılda toplam bir buçuk milyon ton civarında kömür çıkarılıyor.

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 3

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, ithal yerine üretim çağrısı yaptı.

Kurultayda konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, çözümü açıkladı, üretim dedi.

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 4

Perinçek, madencileri göreve çağırdı.

Emekçilere seslenen Perinçek, yatırım vurgusu yaptı.

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 5

Kurultayda sık sık sloganlar atıldı, antlar içildi.

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 6

Kurultaya, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, Rödovans İşletme sahibi Alaattin Kurnaz, Vatan Partisi Merkez İşçi Sendika Büro Başkanı Hüseyin Karanlık, Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Gökhan Yılmaz, CHP ve İyi Partili yöneticiler, Enerji-Bir-Sen, kadın kooperatifleri, Kent Konseyi temsilcileri ile bazı muhtarlar katıldı.

Kurultayın tamamını izlemek için tıklayın...

Doğu Perinçek Zonguldak'ta madencilerle buluştu - Resim : 7
# Zonguldak # chp # türkiye # vatan partisi # devrim # Doğu Perinçek # kadın # maden # zonguldak # ocak # üretim # Vatan # Partisi # kömür