Kedi sekerek acil servise gitti: Sağlıkçılar sahip çıktı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde sağlık çalışanları acil serviste bir kediyi sekerek yürürken görüp müdahale etti. Kedi, veteriner hekimler tarafından tedavi altına alındı.

Fedakâr sağlık çalışanları şefkatli elini bu kez kediye uzattı. Bitlis’te sağlık çalışanlarının sahiplendiği kedi tedavi altına alındı.

Tatvan ilçesinde Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık çalışanları bir kedinin ayağını kullanamadığını gördü. O ayağını sabitleyip pansumanını yaptılar. Ardından da hemen Tatvan Belediyesi bünyesindeki Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine haber verdiler.

Belediyede görevli veteriner hekimler, merkeze götürdükleri kedinin sağlık kontrollerini ve aşılarını yaptı. Ardından da kediyi aldıkları yere bıraktılar.

Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı da kedinin tedavisi için Bitlis temsilcisi Rehber Altıntaş ile odaya kayıtlı veteriner hekim Dilan Hisar Ölper'i görevlendirdi.

Kediyi ilçe merkezindeki özel bir kliniğe götüren Altıntaş, kontrollerde kedinin iki tırnak kaybının olduğunu ve bir tırnağında da kırık oluştuğunu tespit etti.

# Sağlık Çalışanları # acil servis # kedi