İşte yeni kurulacak o iki banka!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2 yeni banka kurulmasına ve bir bankaya faaliyet izni verilmesini kararlaştırdı. Karar Resmi Gazete'de de yayımlandı.

İki yeni banka kuruluyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan 2 yeni banka kurulmasına ve 1 bankaya faaliyet izni verilmesine onay çıktı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 2,5 milyar lira sermayeli 'Ziraat Dinamik Banka' ismiyle bir dijital banka kurulmasına ve Vedat Ayyed tarafından 600 milyon lira kuruluş sermayeli 'Asır Yatırım Bankası A.Ş.' ismiyle bir banka kurulmasına izin verildi.

Öte yandan, Hayat Finans Katılım Bankası'na da faaliyet izni çıktı.

Ortaokul ve lise mezunu polislerden 3600 talebi Ekonomi Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Ekonomi Türkiye-Afrika işbirlikleri geliştiriliyor Ekonomi "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Ekonomi yönetimine Batı'dan alkış! Ekonomi Memurlardan dikkat çeken anket! Ekonomi Vatandaşlar borç batağında! Ekonomi Memurların zam pazarlığında son durum ne? Ekonomi Moddy's Mehmet Şimşek ekonomisini övdü Ekonomi İstanbul hazır giyim ve moda fuarı Ekonomi Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi