Ekonomideki yol haritası belli oldu! Yeni düzenlemeler için harekete geçildi

Türkiye ekonomisinin 2024-2026 döneminde, Orta Vadeli Program uygulanacak. Bu programla, enflasyonla mücadelenin sürdürülmesi, fahiş fiyat ve maliyetlerin düşürülmesi, çalışanların ücretinin vergi dilimine takılmaması hedefleniyor.

Ekonomi yönetiminin değişmesiyle birlikte yeni düzenlemeler için harekete geçildi.

Türkiye ekonomisinin 2024-2026 dönemine ilişkin yol haritası niteliği taşıyan yeni Orta Vadeli Program için mesai başladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile başlayan yeni süreçte ekonomi yönetiminin atacağı adımlar bu programla takvime bağlanacak.

Enflasyonla mücadelenin sürdürülmesi, fahiş fiyat ve maliyetlerin düşürülmesi, çalışanların ücretinin vergi dilimine takılmaması hedefleniyor.

Açlık ve yoksulluk sınırı yükseldi Ekonomi E-faturada zorunlu dönem başlıyor Ekonomi Reeskont ve avans işlemlerinde faiz oranları artırıldı Ekonomi Ekonomik kriz dar gelirliyi vurdu! Ekonomi "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Ekonomi yönetimine Batı'dan alkış! Ekonomi Memurlardan dikkat çeken anket! Ekonomi Vatandaşlar borç batağında! Ekonomi Memurların zam pazarlığında son durum ne? Ekonomi Moddy's Mehmet Şimşek ekonomisini övdü Ekonomi İstanbul hazır giyim ve moda fuarı Ekonomi