Perinçek'ten hükümete ABD tepkisi: "Tehdit NATO ve ABD'den geliyor"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Türkiye'ye tehdidin ABD ve NATO'dan geldiğine bir kez daha dikkat çekti. NATO'nun genişlemesini savunmanın hükümeti eleştiren Perinçek, Türkiye'ye yönelen tehditlerin yok sayıldığını ifade etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Çıkış Yolu programında gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Perinçek, Türkiye'ye tehdidin ABD ve NATO'dan geldiğini hatırlattı.

NATO'nun genişlemesini savunan hükümeti de eleştirdi Perinçek.

Cumhurbaşkanı adayı Perinçek, AK Parti'nin bir çıkmazda olduğunu kaydetti. ABD'den gelen tehditlerin yok sayıldığına dikkat çekti.

İYİ Parti'nin İran'ı bölme açıklamalarına tepki gösteren Perinçek, "Güney Azerbaycan" söyleminin İran'ı parçalamak anlamına geldiğini ifade etti.

"Güney Azerbaycan" söyleminin ABD projesi olduğunu da kaydeden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gladyo görevini İYİ Parti'nin üstlendiğini belirtti.

Seçim süreciyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı adayı Perinçek, Vatan Partisi'nin Meclis'e girmesinin Türkiye'nin kurtuluşu olacağını kaydetti.

Saros Araştırma Şirketi'nin yaptığı son anketin sonuçlarını da değerlendiren Perinçek, Vatan Partisi'ne büyük bir yöneliş olduğunu ifade etti.

İlber Ortaylı yanıtladı: Türk mü, Türkiyeli mi? Siyaset "İsrail'e ABD'ye mi bağlı olalım" Siyaset "Türkiye'nin milli bir muhalefete ihtiyacı var" Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset