Vatan Partisi Milletvekili Adayı Ethem Sancak vatandaşla kucaklaştı

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Ethem Sancak, Fatih Kadınlar Pazarı’nda esnafı ziyaret etti. Yurttaşlarla kucaklaştı. Önceki gün de Vatan Partisi Gaziantep'te Siirtliler, Pervalililer ve Birecikliler dernekleriyle bir araya geldi.

Vatan Partisi'nin seçim çalışmaları devam ediyor.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Ethem Sancak, Fatih Kadınlar Pazarı’nda esnafı ziyaret etti.

Yurttaşla kucaklaşan Sancak'a esnaftan ilgi yoğun oldu.

Sancak, pazar ziyaretinin ardından Siirt Vakfı'nı da ziyaret etti.

Siirt Vakfı hakkında bilgi veren Genel Başkan Zeki Akyünlü, "Desteğimiz Ethem Sancak'la" dedi.

Öte yandan Vatan Partisi milletvekili adayları Ethem Sancak ve Şule Perinçek Gaziantep'te önceki gün dernek ziyâretlerinde bulundu.

İş insanlarının daveti üzerine geldikleri Gaziantep'te Siirtliler, Pervalililer ve Birecikliler dernekleriyle buluşan Sancak ve Perinçek vatandaşları dinledi, Vatan Partisi'nin siyasetlerini anlattı.

Buluşmada dernek yöneticileri sıkıntılarını anlattı. Pervalililer Derneği Başkanı Sait Özer "Siz neredeyseniz biz de oradayız" dedi. 

"Siyaseti halkçı bir anlayışla yapacağız" Siyaset Vatan Partisi üreticilerin yanında Siyaset Şık'tan HDP karşısında geri adım Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset