Özgür Bursalı: "Toplumun önüne 600 kahraman çıkartacağız"

Milletvekili adayları için 9 Nisan'da listeler sunulacak. Türkiye'nin öncüleri ile Meclis'e girmeye hazırlanan Vatan Partisi de çalışmalarını hızlandırdı. 81 ilde faaliyet yürütüldüğünü ifade eden Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, toplumun önüne 600 kahraman çıkaracaklarını vurguladı.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde milletvekili aday listeleri büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Vatan Partisi Türkiye'nin dört bir yanında aday çıkaracak.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, toplumun önüne 600 kahraman çıkaracaklarını vurguladı.

Seçimde iddialı olduklarını kaydeden Bursalı, çözümün Vatan Partisi'nde olduğunu ifade etti.

Milletvekili aday listeleri 9 Nisan'da YSK'ya teslim edilecek.

Bakan Akar büyük zaferi görmezden geldi Siyaset PKK'dan Yedili Masa'ya talimat Siyaset Bakan Kurum Mayıs'ı işaret etti Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset