Diyarbakır'daki vahşetle ilgili 3 kişi tutuklandı! Silahlı kavgada 9 kişi ölmüştü

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı. Kavga, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkmış, 2 kişi de yaralanmıştı.

Diyarbakır’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 9 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı.

Bismil ilçesi Serçeler köyünde 15 Haziran günü iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıkmıştı. 9 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Üç savcının görevlendirildiği soruşturma kapsamında, olaya karıştığı tespit edilen 26 şüphelinin yakalanması için güvenlik güçlerince çalışmalar yürütüldü. 10 şüpheli gözaltına alındı.

Sevk edildikleri adliyede nöbetçi sulh ceza hâkimliğine çıkarılan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 4’ü serbest bırakıldı.

Yakalanan diğer 3 şüpheliden birinin jandarmadaki işlemleri ile kavgada yaralanan 2'sinin de hastanedeki tedavisi sürüyor. 16 şüphelinin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.

Yurtta şiddetli sağanak etkili oluyor Yurt Muğla'da orman yangını Yurt Ev sahipliği oranında düşüş Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt