Malatya OSB işçisini bekliyor

Malatya'da Organize Sanayi Bölgesi'nde çarklar dönüyor. Fabrikalar çalışıyor. Ancak iş insanlarının önemli bir çağrısı var. Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Baştürk, emekçilere sesledi, "memleketinize dönün hep birlikte çalışalım, bu vatan borcumuz" dedi.

Malatya Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalar çalışıyor ancak tam kapasite değil. Bunun için çalışanların memleketine dönmesi gerekiyor.

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Baştürk, Organize Sanayi Bölgesi'ndne önemli bir çağrı da bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi emekçilerini bekliyor.

Genelgeye uymayan nakliyeciye ceza Yurt İzmir de sıvılaşma uyarısı: O mahallere dikkat! Yurt Antalya'da yeni binalar için yeni şartlar Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt