TGB'li gençler seferber oldu: "Milletimizin emrindeyiz"

Afşin'de kurulan çadırkentte TGB'li gençler canla başla çalışıyor. Çalışmaları hakkında bilgi veren Kum, "Milletimizin emrindeyiz. Nerede ihtiyaç varsa orada çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TGB'li gençler seferber oldu: "Milletimizin emrindeyiz"

Kahramanmaraş Afşin'de Gençlik ve Spor Merkezi İl Müdürlüğü önünde kurulan çadırkentte TGB'li gençlker depremzedelere yardım ediyor. TGB Genel Sekreter Yardımcısı Aylin Kum, çalışmalarını Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven'e anlattı. TGB'nin depremin ilk anından itibaren deprem bölgelerine ekipler gönderdiklerini belirten Kum, "Asrın felaketine karşı kenetleniyoruz" ifadelerini kullandı.

AFAD'ın, UMKE'nin, jandarmanın, polisin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Kum, "Milletimiz seferber olmuş. Tam anlamıyla yaralarını birlikte sarmaya çalışan bir tablo vardı" dedi.

TGB olarak milletin emrinde olduklarını belirten Kum, AFAD'ın yönlendirmesiyle Afşin'deki çadırkente geldiklerini belirtti. Çok büyük bir seferberlik olduğunu belirten Kum, "Burada koliler dolu. Milletimiz yardım etti." 

AFAD yetkilileriyle görüştüklerini belirten Kum, "Bu dönemde hijyen çok önemli, kullanılmamış eşya ve hijyen malzemelerinin bu bölgeye gönderilmesi önemli" dedi.

# türkiye gençlik birliği # Kahramanmaraş # deprem # Afşin-Elbistan