TÜROB'dan Konaklama Vergisi'nde erteleme talebi

Otelcilerden Konaklama Vergisi’nin 2024 yılına kadar etrelenmesi talebi geldi. Otelciler adına konuşan Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, yaklaşık iki yıllık pandemi molasının turizmdeki olumsuz etkilerinin tam anlamıyla giderilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu belirtti.

Turizm sektörü yaz sezonunu geride bırakırken yeni sezon için hazırlıklara başlandı.

TÜROB’un Ekim ayı ‘Bilgilendirme Toplantısı ve Geleneksel Öğle Yemeği’ etkinliği Lazzoni Hotel’de gerçekleştirildi. TÜROB üyeleri ve turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin bir araya geldiği etkinliğe Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur da katıldı.

İstanbul’da bir araya gelen Türkiye Otelciler Birliği üyeleri Konaklama Vergisi’nin 2024 yılına kadar etrelenmesi taleplerini yinelediler

Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, yaklaşık iki yıllık pandemi molasının turizmdeki olumsuz etkilerinin tam anlamıyla giderilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu belirtti.

Konaklama Vergisi’nin 2024 yılına ertelenmesinin sektör açısından çok önemli olduğunu söyleyen Eresin, uygulamanın nisbi değil maktu olmasının daha uygun olacağını dile getirdi.

# Konaklama Vergisi # TÜROB # Türkiye Otelciler Birliği