Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Başbağlar mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Başbağlar Köyü'nde düzenlenen anma toplantısı için bir mesaj yayınladı. Perinçek konuşmasında, "katliamı gerçekleştiren kurşunları teröristlere ABD ve İsrail devletlerinin verdiğini" ifade etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Başbağlar mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Başbağlar Köyü'nde düzenlenen anma toplantısı için bir mesaj yayınladı. Perinçek konuşmasında, "katliamı gerçekleştiren kurşunları teröristlere ABD ve İsrail devletlerinin verdiğini" ifade etti. Başbağlar Katliamı'ndan üç gün önce Sivas'ta Madımak Oteli'nde aydınların katledilmesini hatırlatan Perinçek, "Başbağlar ve Madımak katliamları, NATO’nun Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ve Türk milletini hedef alan tertipleridir" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in mesajının tam metni şöyle: 

Sayın Muhtarımız,

Değerli Hemşerilerim, Aziz Kardeşlerim,

29 yıl geçti. Ancak acısı 29 bin yıllıktır. Ama o kurşunları o teröristlere ABD ve İsrail devletlerinin verdiğini unutmadık, unutmayacağız. Başbağlar’dan üç gün önce Sivas Madımak Oteli’nde aydınlarımızı yaktıklarını da unutmadık ve unutmayacağız.  

Şehitlerimizi vatan toprağına ve bağrımıza gömdük.

Onların aziz hatıraları, bize güç veriyor, bize cesaret veriyor.

Her yıl şehitlerimizi sizlerin önderliğinde rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Bu anma toplantıları, bizlerle birlikte Türk milletinin vatana bağlılık bilincini aydınlatıyor.

Başbağlar ve Madımak katliamları, NATO’nun Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ve Türk milletini hedef alan tertipleridir. NATO’ya bağlı Gladyo denen örgütü en son 15-15 Temmuz 2016 gecesi tanıdık. O gece sahnelenen FETÖ Darbesi, aslında Başbağlar ve Madımak katliamlarının devamıydı. Ancak Türkiye artık ABD emperyalizmine de, NATO’suna da, FETÖ’süne de ve PKK’sına da gereken uygulamayı yapmaktadır. Bugün Türkiye hapisanelerinde NATO generalleri yatıyor.

Başbağlar’dan bütün Türk milletine ve insanlığa sesleniyoruz: Kararlıyız, Devlet ve Millet olarak PKK ve FETÖ terörünü temizliyeceğiz.

Biz Kemaliyeliler, bu mücadelede şehitlerimizle ve kahramanlarımızla her zaman en ön cephedeyiz. Bununla gurur duyuyoruz.

Sayın Muhtarımız, Sayın Hemşerilerim,

Bizleri birbirimize bağlayan bu unutulmaz günde aranızda olamadığım için üzgünüm. Lütfen bağışlayın.

Bu törende Vatan Partisi’ni ve hemşerinizi Partimizin önde gelen liderlerinden Genel Saymanımız Sayın Yıldırım Gençer temsil etmektedir.

Bugün belki uzaktayım, ancak yüreğimle ve umutlarımla sizlerle birlikteyim.

Başbağlar şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum.

Bütün köylülerimizin ve milletimizin acısını yürekten paylaşıyorum.

Hepimiz, Başbağlar şehitleri gibi vatanımız için gerekirse canımızı vermeye hazırız.

Değerli Köylülerimiz, Değerli Komşularımız,

Biz Kemaliyeliler gerçi toprağımız yoktur, dağlar ve kayalar uğruna can veririz.           

Biz Kemaliyelilere, vatanımızın dağları ve kayaları emanet edilmiştir.

Her zaman emanetin sahibiyiz. Vatan ve millet davasında her zaman en öndeyiz.

Siz aziz köylülerimizi, bütün komşularımızı yürekten duygularla selamlıyor, saygılarımı yolluyorum.

Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı

# abd # türkiye # fetö # pkk # vatan partisi # türk # anma # Sivas # Doğu Perinçek # nato # Temmuz # Gladyo # Madımak # başbağlar