Bakan Varank Ümit Özdağ'a sert çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Savunma ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın "iki yeğenini devlet kurumuna yerleştirdiği" iddiasında bulundu. Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Varank, "Benim bırakın kamuda çalışan, çalışan bir yiğenim yok. Hepsinin yaşları küçük" diyerek cevap verdi.

Bakan Varank Ümit Özdağ'a sert çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, daha önce gençlere yönelik çağrı yapan ve "Üniversiteye girerken ilk düşünceniz istihdam olmasın" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a suçlamalar yöneltti. Özdağ, Bakan Varank'ın iki yeğenini devlet kurumuna yerleştirdiğini iddia etti. Bunun üzerine Bakan Varank, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Özdağ'a sert çıktı.

"ÜMİT ÖZDAĞ'IN İDDİALARI"

Ümit Özdağ, Bakan Varank hakkında "iki yeğenini devlet kurumuna yerleştirdi" iddiasını ortaya attı. Bununla birlikte Özdağ, Bakan Varank'ın yeğeni olduğunu iddia ettiği iki kişinin olumsuz işlere karıştığını ve bunun yargı tarafından tespit edildiğini ileri sürdü. 

"YALANINI İSPAT EDERSEN İSTİFA ETMEYE HAZIRIM"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Ümit Özdağ'a sert çıktı. Bakan Varank,"Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!"

# mustafa varank # bakan # ilk # Partisi # medya # ümit özdağ # Sanayi ve Teknoloji Bakanı # Zafer Partisi