Vatan Partisi'nden Sedat Peker operasyonu açıklaması

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Kanal 5'te katıldığı bir programda Sedat Peker üzerinden Türkiye'ye yöneltilen operasyonu açıkladı.

Vatan Partisi'nden Sedat Peker operasyonu açıklaması

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Kanal 5'te katıldığı bir programda Sedat Peker üzerinden Türkiye'ye yöneltilen operasyonu açıkladı. Bursalı, "Sorosçusu, İyi Partisi, Halk TV'si, o diğer medyası, PKK ile birlikte, FETÖ ile birlikte Sedat Peker'e sarılmış bu iktidarı nasıl yıpratırız, bu iktidarı nasıl deviririz? diye hesap yapıyorlar" dedi. 

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'nın açıklaması şu şekilde:

- Sedat Peker'e sarılanlar kiminle yan yana geliyor? Mustafa Karasu... Mustafa Karasu'yu biliyorsunuz terör örgütünün liderlerinden. Diyor ki "Sedat Peker'in ifşaatları çok önemli. Kesinlikle küçümsenemez ve bunlar kamuoyunda güçlü şekilde dile getirilmeli." Bugün yine Aydınlık Gazetesi'nde çıktı, Salih Müslim, PYD'nin liderlerinden, Davutoğlu'nun kırmızı halıyla Ankara'da karşıladığı o terörist elebaşlarından. O ne diyor, "Sedat Peker'in itirafları AK Parti, MHP ve Perinçek koalisyonunu bozacak. 2014'ten sonra bir savaş makinesi yönetiyor Türkiye'yi" diyor. Hani biz hep kırılma noktası koyuyoruz ya. 2014'te ne oldu? PKK ile mücadele başladı, PKK'nın kendisi itiraf ediyor. Müslim, "Sedat Peker bunların koalisyonunu bozacak" diyor. Hatta ekliyor, "erken seçim olsun ki, bu iş hızlı yürüsün". 
- Aynı şekilde FETÖ... Emre Uslular, Sait Sefalar hepsi Sedat Peker'e sarılmış durumda. Emre Uslu,"Sedat Peker'den sonra ben gaza basacağım. Çok iyi oldu bu süreç" diyor. Sait Sefa yine, o firari FETÖ'cü, " Erdoğan'ın kolunu, gövdesini koparttı bu Sedat Peker" diyor. Sedat Peker ne diyor? "Ben muhalefete malzemeyi veriyorum, muhalefet iyi değerlendirin bu malzemeyi. Devirin iktidarı" diyor. 
- Aslında fotoğraf çok açık. Burada doğrudan doğruya Türkiye'ye yönelik bir operasyon var ve kimlerin nasıl beraber olduğu da gözüküyor. İşte Sorosçusu, İyi Partisi, Halk TV'si, o diğer medyası, PKK ile birlikte, FETÖ ile birlikte Sedat Peker'e sarılmış bu iktidarı nasıl yıpratırız, bu iktidarı nasıl deviririz bütün bu süreci nasıl bir operasyon sürecine dönüştürebiliriz?
# ankara # türkiye # fetö # erdoğan # vatan partisi # Fetullah Gülen # salih muslim # Özgür Bursalı # çok # sedat peker # Emre Uslu