Ahmet Hakan, Gülşen'e ne dedi? Ahmet Hakan'ın yazısındaki Gülşen detayı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve CNN Türk programcısı Ahmet Hakan 16 Ağustos tarihli köşe yazısında Gülşen'i de ele aldı. Peki Ahmet Hakan Gülşen hakkında ne dedi? Ahmet Hakan'ın yazısındaki Gülşen detayı ne? Gülşen'den Ahmet Hakan'a yanıt geldi mi? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Ahmet Hakan, Gülşen'e ne dedi? Ahmet Hakan'ın yazısındaki Gülşen detayı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve CNN Türk programcısı Ahmet Hakan, 16 Ağustos 2022 tarihinde ''Helalleşmeye hevesli olan tek bir kişi var'' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

AHMET HAKAN YAZISINDA GÜLŞEN'E NE DEDİ?

Gazeteci Ahmet Hakan yazısında sahne kıyafetleriyle tartışmaların odağı olan ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili de dikkati çeken ifadelerde bulundu.

Ahmet Hakan, şarkıcı Gülşen'in sahne kıyafetlerine ilişkin olarak, '' Bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne, her seferinde daha fazla.'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan köşesinde şunları yazdı:

GÜLŞEN ve kıyafetleri konusu. İlk üç gün ben de destekledim. Fakat artık Gülşen, bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne? Her seferinde daha fazla... Her seferinde daha fazla... Bu işi kararında bırakırsa... Hem kendisi hem de toplum açısından daha iyi olacak galiba.

GÜLŞEN'DEN AHMET HAKAN'A CEVAP GELDİ Mİ?

Şarkıcı Gülşen'den, Ahmet Hakan'ın ifadeleri ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Gülşen'in Ahmet Hakan'a yanıt verip vermeyeceği büyük merak konusu.

# türk # son dakika # son dakika haberleri # Ağustos # ilk # polemik # 2022 # Ahmet Hakan # magazin haberleri # gülşen # gülşen ne dedi