Rey Mysterio kimdir? Rey Mysterio'dan Galatasaray açıklaması!

WWE'nin efsane güreşçilerinden Rey Mysterio yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi. Açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Rey Mysterio'nun kim olduğu araştırılıyor. Peki Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan Rey Mysterio kimdir? Rey Mysterio kaç yaşında ve nereli? İşte Rey Mysterio hakkında merak edilenler...

Rey Mysterio kimdir? Rey Mysterio'dan Galatasaray açıklaması!

WWE'nin başarılı ve efsaneler arasına girmiş güreşçilerinden Rey Mysterio bir kez daha gündeme geldi. Rey Mysterio'nun gündeme gelmesinin bu seferki sebebi ise Galatasaray.

Rey Mysterio yaptığı bir yayında, ''Bu hayatta çok önemli iki şey var; biri Rey Mysterio fanatiği olmak, diğeri ise şampiyon Galatasaraylı olmak.'' açıklamasında bulundu.

REY MYSTERİO KİMDİR? REY MYSTERİO KAÇ YAŞINDA?

Rey Mysterio'nun Galatasaray ile ilgili açıklamasının ardından, Rey Mysterio'nun kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu araştırılmaya başlandı.

İşte WWE'nin efsane güreşçisi Rey Mysterio'nun biyografisi ve kariyeri…

Óscar Gutierrez, daha çok ring adı olan Rey Mysterio 11 Aralık 1974 Kaliforniya doğumludur. Rey Mysterio, Meksika asıllı Amerikalı profesyonel güreşçidir. Şu anda WWE ile sözleşme imzalamış ve Raw markası altında profesyonel olarak güreşmektedir.

Yaygın olarak tüm zamanların en etkili güreşçilerinden biri olarak kabul edilen Mysterio, yarı siklet güreşini popülerleştirmesiyle tanınır ve dünyanın en tanınan Meksika usulü profesyonel güreşçilerinden biridir.

# abd # son dakika # meksika # güreş # çok # wwe