Ivan Mance kimdir? Göztepe'nin yeni sportif direktörü kim?

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de sportif direktörlüğe Ivan Mance getirildi. Peki Ivan Mance kimdir? Ivan Mance kaç yaşında? Ivan Mance nereli? İşte Göztepe'nin yeni Sportif Direktörü Ivan Mance hakkında bilgiler...

Ivan Mance kimdir? Göztepe'nin yeni sportif direktörü kim?

Yüzde 70 hisselerinin Sport Republic'e devredilmesinin ardından Göztepe'de sportif direktörlüğe de yeni bir isim getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada yeni sportif direktörün Ivan Mance olduğu duyuruldu. Gerçekleştirilen görevlendirmenin ardından Göztepe taraftarları ve futbolseverler Ivan Mance'nin kim olduğunu araştırmaya başladı.

Peki Göztepe'nin yeni Sportif Direktörü Ivan Mance kimdir? Ivan Mance kaç yaşındadır? Ivan Mance nerelidir? İşte detaylar...

IVAN MANCE KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR? NERELİDİR?

Göztepe'de sportif direktörlük görevine getirilen Ivan Mance'nin hayatı araştırılmaya başlandı.

Ivan Mance, 4 Şub 1983'de Hırvatistan'ın Rijeka şehrinde dünyaya geldi. Eski bir Hırvat kaleci olan Ivan Mance, Hırvatistan’ı uluslararası alanda genç takımlar düzeyinde temsil etti.

Futbolculuk kariyerinin sona ermesinin ardından HNK Rijeka'da çalıştığı 8,5 yılda önce scouting direktörü ardından da sportif direktör olarak önemli başarılara imza attı.

Bu süre zarfında HNK Rijeka, 2017 yılında Hırvatistan'ın en üst seviyesi olan HNL'de ilk lig şampiyonluğunu ve 4 Hırvatistan Kupası’nı kazanarak kulüp tarihinin en başarılı yıllarını geçirdi. Ayrıca, Ivan Mance, HNK Rijeka’nın Avrupa Ligi grup aşamalarında 4 kez mücadele etmesine önderlik etti.

Ivan, 2021 yılında Pafos FC'ye katıldı ve kulübün tarihindeki en başarılı sezonunu geçirerek ilk kez Championship play-offlarına kalmasına yardımcı oldu.

# son dakika haberleri # avrupa # ilk # göztepe # genç # futbol haberleri # spor haberleri # göztepe haberleri # göztepe son dakika # Ivan Mance # Ivan Mance kimdir # Ivan Mance son dakika # Sport Republic