AFAD'dan yeni uyarı geldi

AFAD, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Bilecik, İzmir, Manisa, Kütahya ve Bursa'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ayrıca, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması yönünde uyardı.

AFAD'dan yeni uyarı geldi

FAD, 23-24 Ağustos tarihinde Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Bilecik, İzmir, Manisa, Kütahya ve Bursa illeri için sağanak ve gök gürültülü Yağış uyarısında bulundu. Uyarıda ani Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması belirtildi.

AFAD'DAN YAPILAN KRİTİK UYARI ŞÖYLE:

23 Ağustos Salı günü; Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Balıkesir’in kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

24.08. 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

Marmara’nın güney ve batısı ile Kuzey Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların;

Edirne, Tekirdağ, Yalova, Bilecik, İzmir, Manisa ve Kütahya’da kuvvetli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Edirne’nin güneyi ile Tekirdağ’ın batısında yer yer çok kuvvetli olması beklenmektedir.

# bursa # izmir # Balıkesir # çanakkale # Edirne # uyarı # yalova # Tekirdağ # Bilecik # ege # AFAD # Ağustos # çok # 2022