Barcelona-Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Dünya futbolunun iki dev kulübü Barcelona ile Manchester City hazırlık maçında birbirlerine rakip olacak. Robert Lewandowski ve Erling Haaland'ın karşı karşıya geleceği mücadele futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki Barcelona-Manchester City maçı ne zaman? Barcelona-Manchester City maçı saat kaçta? Barcelona-Manchester City maçı hangi kanalda? İşte dev karşılaşma öncesi son detaylar...

Barcelona-Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Dünya futbolunun iki dev takımı, Barcelona ile Manchester City, hazırlık maçında kozlarını paylaşacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği maç öncesi maçın ne zaman, saat kaçta oynanacağı ve hangi kanaldan yayınlanacağı merak edilmiş durumda.

Barcelona yeni sezon öncesi kadrosunu Robert Lewandowski, Franck Kessié, Raphinha, Jules Koundé ve Andreas Christensen ile güçlendirdi. La Liga'da çıktığı iki maçta 4 puan toplayabilen Katalan ekibi, ilk hafta evinde Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kalmış, ikinci hafta ise deplasmanda Sociedad'ı 4-1 mağlup etmişti. Xavi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Barcelona, ligde 5. sırada bulunuyor.

Pep Guadiola'nın çalıştırdığı Manchester City de yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkat çeken takımların başında geliyor. Premier Lig'in son şampiyonu City kadrosunu; Erling Haaland, Kalvin Phillips, Sergio Gómez ve Stefan Ortega gibi isimlerle güçlendirdi. Manchester City'de Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko, Pedro Porro ve Fernandinho ile yollar ayrıldı. 3 haftası geride kalan Premier Lig'de 7 puan ile 2. sırada bulunan Manchester City, ilk hafta West Ham'ı deplasmanda 2-0 ile geçmiş, ikinci hafta sahasında Bournemouth'u 4-0 yenmişti. City, son olarak deplasmanda Newcastle United ile 3-3 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı.

BARCELONA-MANCHESTER CITY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Lewandowski ile Haaland'ın bir kez daha karşı karşıya geleceği Barcelona-Manchester City mücadelesi 24 Ağustos Çarşamba akşamı Spotify Camp Nou Stadı'nda oynanacak.

Saat 22.30'da başlayacak mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Ağustos # ilk # son # Raheem Sterling # Pep Guardiola # xavi # Gabriel Jesus # Haaland # Fernandinho # S Sport Plus # Oleksandr Zinchenko # s sport # barcelona maçı ne zaman # barcelona maçı hangi kanalda # manchester city maçı ne zaman # manchester city maçı hangi kanalda # lewandowski # Erling Haaland