Sinem Öztürk Uslu kötü haberi duyurdu: ''Kemoterapiye başladık'' | Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen haber

Arka Sıradakiler dizisindeki ''Gamze'' karakteriyle ünlenen ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Sinem Öztürk Uslu'dan sevenlerini üzen haber geldi. ''Kemoterapiye başladık'' diyerek sevenlerinden dua isteyen Sinem Öztürk Uslu sosyal meydada gündem oldu. Peki Sinem Öztürk Uslu'ya ne oldu? Sinem Öztürk Uslu hasta mı? Sinem Öztürk Uslu kim için dua istedi? İşte haberin detayları...

Sinem Öztürk Uslu kötü haberi duyurdu: ''Kemoterapiye başladık'' | Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen haber

Sinem Öztürk, Arka Sıradakiler dizisindeki ''Gamze'' karakteriyle ünlenmiş ve geniş bir hayran kitlesi kazanmıştı.

Ünlü oyuncu son olarak Kiralık Aşk dizisinde boy göstermişti.

Sinem Öztürk, 2016 yılında Mustafa Uslu ile dünyaevine girmişti.

SİNEM ÖZTÜRK USLU HASTA MI? SİNEM ÖZTÜRK USLU'DAN HAYRANLARINI ÜZECEK HABER!

Ünlü oyuncunun son sosyal medya paylaşımında hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Sinem Öztürk Uslu, sevenlerinden dua istedi.

Güzel oyuncu annesinin kansere yakalandığını açıkladı. ''Dualarınızı eksik etmeyin.'' ifadelerini kullanan Uslu, gönderisine şu sözleri ekledi:

Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken bir anda 'Akut Lösemi' denilen AML hastalığına evrildi. Üç gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde zorlu bir sürece girdik.
# son dakika # tedavi # kanser # son # eylül # Kiralık Aşk # kemoterapi # Kemik İliği # Annem # sinem öztürk uslu # Ferhan Zuhal Öztürk