Erdem Yener kimdir? Erdem Yener Güldür Güldür Show'a mı katıldı?

"Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda yer alan Erdem Yener'in tekrar kadroya dahil olacağı öğrenildi. Peki, Erdem Yener kimdir? Erdem Yener kaç yaşında, nereli? detaylar haberimizde...

Erdem Yener kimdir? Erdem Yener Güldür Güldür Show'a mı katıldı?

Güldür Güldür Show'un resmi hesabından yapılan açıklama göre  Erdem Yener, Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar'ın 10. sezonda Güldür Güldür kadrosunda yer alacağı belirtildi. 

ERDEM YENER KİMDİR?

Erdem Yener, 8 Mayıs 1981 tarihinde İskenderun'da doğdu. Erdem Yener, altı çocuklu bir ailenin en küçüğüydü.

Erdem Yener 13 yaşında şarkı yazmaya başladı, 1998'de Ankara'ya yerleşti, 18 yaşında gitar çalmaya başladı ve Ankara'da "+4" adlı müzik grubunu kurdu. 2003'te İstanbul'a taşındı.

Bir reklam ajansında reji asistanlığı yapan arkadaşını ziyarete gittiğinde bir ürünün tanıtımı için el mankeni olması teklif edilmiş ve daha sonra da reklam filmleri için cast direktörlüğü yapmaya başladı.

2010 yılının ekim ayında Kanal D'nin yarışma programı "Kim Tutar Bizi"nin sunucusu olarak izleyici karşısına çıktı. Ayrıca Erdem Yener'i, Avea reklamlarındaki fasülye karakteri ve Şen Yuva dizisinde yer aldı.

Erdem Yener TRT'de 2011'de yayınlanan "Başrolde Aşk" adlı dizide Sarp Sezgin adlı karakteri canlandırdı.

Erdem Yener, 2012 yılında Star ekranlarında oynayan interaktif tiyatro formatındaki "İnsanlar Alemi" adlı program da görev aldı. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Alper Kul, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

# istanbul # ankara # güldür güldür # erdem yener # sarp # Güldür Güldür kadrosu # Güldür Güldür ali sunal # Güldür Güldür yeni sezon ne zaman # Güldür Güldür yeni sezon # Güldür Güldür ekibi # Güldür Güldür oyuncuları