İstanbul'da yağmur ne zaman duracak? İstanbul perşembe cuma hava durumu

Meteoroloji, İstanbul için sarı kodlu uyarı yapmıştı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından 24 Ağustos Çarşamba akşamı kent genelinde etkili olan yağış 25 Ağustos Perşembe sabahı da devam ediyor. İstanbullu vatandaşlar yağışlı havanın ne kadar süreceğini ve yağmurun ne zaman duracağını araştırmaya başladı. Peki İstanbul'da yağmur ne zaman duracak? İstanbul'da perşembe günü hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da cuma günü hava durumu nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

İstanbul'da yağmur ne zaman duracak? İstanbul perşembe cuma hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son değerlendirmeler sonrası yurt genelindeki hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Çorum, Amasya, Trabzon, Adana ve Osmaniye çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Ordu, Giresun ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edildiği ifade edildi.

Meteoroloji ayrıca, İstanbul'un da dahil olduğu 7 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından 24 Ağustos Çarşamba akşamı megakent İstanbul genelinde gök gürültülü ve yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Gece saatlerinde de devam eden yağışlar 25 Ağustos Perşembe sabahı da kent sakinlerini karşıladı.

İstanbul'da etkili olan yağışların ardından vatandaşlar kentte yağışların ne kadar süreceği ve etkisini ne zaman kaybedeğini araştırmaya başladı. Peki İstanbul'da yağmur ne zaman duracak? İstanbul'da perşembe günü hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da cuma günü hava durumu nasıl olacak? İşte bu soruların cevapları...

İSTANBUL'DA YAĞMUR NE ZAMAN DURACAK?

İstanbullular çarşamba akşamı etkili olmaya başlayan yağışın ardından perşembe sabahı da güne yağmurla uyandı.

İstanbul'da kuvvetli gök gürültülü ve sağanak yağışın perşembe gün boyu etkili olması beklenirken hava sıcaklığının en düşük 23, en yüksek 28 derece olması tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA CUMA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

İstanbul'da etkili olan gök gürültülü sağanak yağış İstanbullulara zor anlar yaşatırken, meteoroloji yağmurun perşembe gün boyunca etkili olacağını duyurdu.

Cuma günü de etkili olması beklenen yağışın cuma akşam saatlerinde kenti terkedeceği tahmin ediliyor.

Cuma günü İstanbul'da hava sıcaklığının en düşük 22, en yüksek 29 derece olması bekleniyor.

# İstanbul # istanbul # adana # istanbul hava durumu # meteoroloji # sağanak # son dakika # Cuma # Ağustos # rize # yağmur # batı # 26 Ağustos # yağmur yağacak mı # son # perşembe # çok # İstanbul Haberleri # hava durumu nasıl olacak # hava durumu haberleri # son dakika hava durumu # istanbul cuma hava durumu # istanbul perşembe hava durumu # 25 ağustos hava durumu # istanbul hava durumu son dakika # 25 ağustos