MasterChef Gamze Tosun kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren 18 yarışmacının belli olmasın ardından heyecanla beklenen takım oyunları başladı. Takım oyunlarının ilk haftasına damga vuran olaylardan biri yarışmacılar Burak Kaya ile Gamze Tosun arasında yaşandı. Olayın ardından MasterChef Gamze'nin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki MasterChef Gamze Tosun kimdir? Gamze Tosun kaç yaşında? Gamze Tosun nereli? Gamze Tosun'un mesleği ne? İşte detaylar...

MasterChef Gamze Tosun kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ana kadroya giren 18 yarışmacı geçtiğimiz hafta belli olmuş ve bu hafta büyük bir heyecanla beklenen takım oyunları başlamıştı.

Takım oyunlarının ilk haftası geride kalırken, haftaya damga vuran olaylardan biri yarışmacılar Burak Kaya ile Gamze Tosun arasında yaşandı. Burak'ın, Gamze'ye hakaret etmesi sosyal medyada gündem olurken yarışmacıların kim oldukları da merak edilmeye başlandı.

Peki MasterChef Gamze Tosun kimdir? Gamze Tosun kaç yaşında? Gamze Tosun nereli? Gamze Tosun'un mesleği ne? İşte Gamze Tosun hakkında bilgiler...

MASTERCHEF GAMZE TOSUN KİMDİR? GAMZE TOSUN KAÇ YAŞINDA? NERELİ? MESLEĞİ NE?

Gamze Tosun, MasterChef Türkiye 2022'de ana kadroya giren 2. yarışmacı olmuştu.

Gamze Tosun, 35 yaşındadır. Aslen Amasyalı olan Gamze yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Evli ve 5 çocuğu olan Gamze, yemek yapmayı çok sevdiğini belirtiyor.

Gamze, BB’nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirtti.

Gamze Tosun aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi lisans bölümü öğrencisidir.

Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğini söyleyen MasterChef Türkiye Gamze Tosun, mutfağa olan ilgisinin ise küçük yaşlarından itibaren başladığını söylüyor. Sürekli yemek pişirmeye ve ögrenmeye olan merakından dolayı mutfak konusunda tecrübeli ve bilgili olduğunu belirten Tosun, “ Türk mutfağı sertifikası alarak, her sezon kaçırmadan izlediğim bu programa katılarak yemek bilgimi göstereceğime inanıyorum” diyor.

# istanbul # ibb # türkiye # türk # gündem # meb # ilk # TV8 # çok # MasterChef # İstanbul Gelişim Üniversitesi # masterchef gamze # masterchef gamze tosun # burak gamze olayı