Juventus-Roma maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İtalya Serie A'da 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Ligde haftanın en dikkat çeken maçı Juventus ile Roma arasında oynanacak. Sonucu futbolseverler tarafından merakla beklenen maçın yayın bilgileri araştırılıyor. Peki Juventus-Roma maçı ne zaman? Juventus-Roma maçı saat kaçta? Juventus-Roma maçı hangi kanalda? İşte dev karşılaşma ile ilgili detaylar...

Juventus-Roma maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İtalya Serie A'da 3. hafta heyecanı 26-27 ve 28 Ağustos tarihlerinde oynanan maçlarla yaşanacak.

Serie A'da haftanın en dikkat çeken maçı ise Juventus ile Roma arasında oynanacak.

Massimiliano Allegri yönetimindeki ev sahibi Juventus geçen seneyi 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 70 puanla 4. sırada tamamlamıştı. Yeni sezona sahasında 3-0'lık Sassuolo galibiyetiyle başlayan Juventus, 2. hafta maçında Sampdoria ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. 2 haftada 4 puan toplayan Torino temsilcisi ligde 4. sıraya bulunuyor.

Jose Mourinho yönetimindeki konuk ekip Roma ise geçtiğimiz sezonu 18 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 63 puanla 6. sırada tamamlamıştı. 2022-2023 sezonuna Salernitana deplasmanındaki 1-0'lık galibiyetle başlayan başkent temsilci, ligin ikinci haftasında Cremonese'yi de sahasında aynı skorla mağlup ederek 2'de 2 yaptı.

JUVENTUS-ROMA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Juventus ile Roma arasında oynanacak, Avrupa'da haftanın öne çıkan karşılaşması 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 19.30'da başlayacak.

Massimiliano Irrati'nin yöneteceği mücadele Allianz Staduim'da oynanacak.

Türkiye'deki futbolseverler tarafından da merakla beklenen mücadele S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

# türkiye # Ağustos # avrupa # jose mourinho # serie a # Massimiliano Allegri # juventus roma # juventus roma hangi kanalda # juventus maçı ne zaman # juventus maçı saat kaçta # juventus maçı hangi kanalda # roma maçı ne zaman # roma maçı saat kaçta # roma maçı hangi kanalda # serie a yayıncı kuruluşu # italya ligi yayıncı kuruluş