Elçin Sangu'dan Nagehan Alçı'ya: ''Yemezler demokrat tavırları...'' | Elçin Sangu, Nagehan Alçı'ya ne dedi?

Şarkıcı Gülşen'in tutuklanması ile ilgili Habertürk köşe yazarı Nagehan Alçı'ya ünlü oyuncu Elçin Sangu'dan cevap geldi. Peki Elçin Sangu ile Nagehan Alçı arasında ne yaşandı? Nagehan Alçı neden Elçin Sangu'ya suç duyurusunda bulundu? Nagehan Alçı, Gülşen ile ilgili ne dedi? Elçin Sangu, Nagehgan Alçı'nın Gülşen açıklamasına ne yanıt verdi? İşte sosyal medya gündemine oturan gelişmenin detayları...

Elçin Sangu'dan Nagehan Alçı'ya: ''Yemezler demokrat tavırları...'' | Elçin Sangu, Nagehan Alçı'ya ne dedi?

Şarkıcı Gülşen 25 Ağustos Perşembe akşamı, İmam Hatiplilere yönelik sarfettiği sözler dolayısıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında tutuklanmış ve Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti.

Gülşen'in tutuklanmasının ardından şarkıcı, oyuncu ve gazeteci birçok ünlü isim konuyla ilgili sosyal medyadan görüşlerini belirten açıklamalarda bulundular.

NAGEHAN ALÇI, GÜLŞEN İLE İLGİLİ NE DEDİ?

Sosyal medyada Gülşen'in tutuklanması ile ilgili açıklama yapan isimlerden biri de Habertürk Köşe Yazarı Nagehan Alçı'ydı.

Nagehan Alçı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Gülşen’in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu. Yapmayın etmeyin sayın savcılar, sayın hakimler. İnsaf lütfen. Adalet mi şimdi bu?Gülşen’in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı…

Nagehan Alçı'nın paylaşımı yüzlerce yorum alırken, Alçı'ya cevap verenler arasında, Alçı'nın geçmişte kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğu ünlü oyuncu Elçin Sangu da vardı.

Peki Elçin Sangu, Nagehan Alçı'ya ne cevap verdi? Elçin Sangu, Nagehan Alçı ile ilgili ne dedi? İşte detaylar...

ELÇİN SANGU, NAGEHAN ALÇI'YA NE DEDİ? ELÇİN SANGU'DAN NAGEHAN ALÇI TWEET'İ!

Nagehan Alçı'nın, şarkıcı Gülşen ile ilgili açıklamasına oyuncu Elçin Sangu'dan cevap geldi.

Elçin Sangu, geçmişte kendisine suç duyurusunda bulunan Nagehan Alçı'ya tepki gösterek, Alçı'nın tweet'ine yanıt olarak şu ifadeleri kulllandı:

Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde;
1) yurtdışına çıkma yasağı
2) kişisel eşyalarıma (telefon,laptop,pc) el konulmasını istemek
3) Kocanı da işin içine katmak
4) Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları...

NAGEHAN ALÇI İLE ELÇİN SANGU ARASINDA NE YAŞANDI?

Oyuncu Elçin Sangu, CHP'nin 2018’deki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin HaberTürk canlı yayınına katıldığı programda, İnce'ye soru soran gazetecilerden Nagehan Alçı'ya yönelik yaptığı paylaşımda; "Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum" demişti.

Elçin Sangu daha sonra kendisi hakkında Nagehan Alçı’nın suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

# chp # cumhurbaşkanı # Ağustos # çok # nagehan alçı # Elçin Sangu # gülşen # nagehan alçı twitter # gülşen ne dedi # Gülşen olayı