Masterchef yarışmacısının verdiği tepki şefleri şaşırttı

TV8'de popüler yemek yarışması Masterchef'te yarışmacı Atike yedeklerden ana kadroya girmeye çalıştı. Atike, işten atıldığını şeflere anlatırken tepkileri şefleri şaşırttı.

Masterchef yarışmacısının verdiği tepki şefleri şaşırttı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de dün ilginç anlar yaşandı. Yedeklerden ana kadroya girmek için mücadele veren yarışmacılar büyük bir emek harcadı. Yarışma başlamadan önce sohbet etmek isteyen şefler, Atike'nin anlattıkları karşısında şaşkınlık yaşadı. 

MASTECHEF ATİKE İŞTEN ATILDIĞINI SÖYLEDİ 

Yarışmada hazırladığı tabaklarla bir üst tura çıkmaya hak kazanan Atike, MasterChef'e katılmasının ardından işten atıldığını söyleyerek stüdyodakileri şaşırttı. Yarışmaya katılırken dikkat eksikliği için özel bir ilaç da aldığını ve hazırlıklı geldiğini söyleyen Atike, yarışma sebebiyle işe gidemediğini ve bir anda işten çıkarılma mesajı aldığını söyledi. Atike'nin "işe gitmiyorum diye işten çıkarmışlar" tepkisi şefleri güldürdü. 

VERDİĞİ TEPKİYE ŞEFLER ŞAŞIRDI

"İşten çıkarıldığımı telefonuma gelen mesajla öğrendim" diyen Atike, bu vesileyle kasap kasap gezdiğini ve yarışmaya odaklandığını söyledi. Atike'nin mutluluğuna şaşıran Somer Şef'in "İşten çıkarılmışsın, hala mutlusun" yorumu dikkat çekti.

Masterchef yarışmacısının verdiği tepki şefleri şaşırttı - Resim : 1
# türkiye # MasterChef # MasterChef kim elendi # masterchef dilan # MasterChef izle # masterchef fatmanur # masterchef kaan # masterchef çağatay # masterchef atike # masterchef atike kimdir # masterchef izle youtube # masterchef izle tv8