Manchester City-Nottingham Forest maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de heyecan hafta içi oynanacak 5. hafta mücadeleleriyle devam edecek. Haftanın keyifli mücadelelerinden biri de Manchester City ile Nottingham Forest arasında oynanacak. Peki Manchester City-Nottingham Forest maçı ne zaman? Manchester City-Nottingham Forest maçı saat kaçta? Manchester City-Nottingham Forest maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son bilgiler...

Manchester City-Nottingham Forest maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de heyecan 5. hafta mücadeleleriyle devam edecek. Zorlu ligde 5. hafta maçları hafta içi 30-31 Ağustos ve 1 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Haftanın keyifli geçmesi beklenen mücadelelerinden biri de Manchester City ile Nottingham Forest arasında oynanacak.

Manchester City, ligdeki ilk iki maçında sırasıyla West Ham'ı deplasmanda 3-0, Bournemouth'u ise sahasında 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Pep Guardiola'nın öğrencileri geçtiğimiz hafta ise Newcastle United ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Manchester City son olarak geçtiğimiz hafta sonu sahasında Crystal Palace'ı 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup etmişti. Manchester City ligde 10 puanla 2. sırada yer alıyor.

Ligin yeni ekibi Nottingham Forest ise ilk maçında deplasmanda Newcastle United'a 2-0 mağlup oldu. Ligin 2. haftasında sahasında West Ham'ı 1-0 ile geçen Nottingham Forest, 3. hafta maçında Everton ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Nottingham Forest son olarak sahasında Tottenham'a 2-0 kaybetti. Toplam 4 puanı bulunan Nottingham Forest, Premier Lig'de 14. sırada bulunuyor.

Peki Manchester City-Nottingham Forest maçı ne zaman? Manchester City-Nottingham Forest maçı saat kaçta? Manchester City-Nottingham Forest maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

MANCHESTER CİTY-NOTTİNGHAM FOREST MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Premier Lig'de 5. haftanın sonucu merak edilen maçlarından olan Manchester City-Nottingham Forest maçı 31 Ağustos Çarşamba akşamı oynanacak.

Tecrübeli hakem Paul Tierney'in düdük çalacağı karşılaşma saat 21.30'da başlayacak.

Etihad Stadyumu'nda dolu tribünler önünde oynanması beklenen mücadele beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# ingiltere # Ağustos # hakem # ilk # manchester city # son # newcastle united # Nottingham Forest # manchester city maçı ne zaman # manchester city maçı hangi kanalda # manchester city nottingham forest hangi kanalda # manchester city nottingham forest maçı saat kaçta # manchester city haberleri # manchester city maçı saat kaçta