30 Ağustos otobüs, metrobüs ve metrolar ücretsiz mi? İETT bugün ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'deki toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak konusu olmuş durumda. Toplu taşımalar geçtiğimiz bayramda ücretsiz hizmet sunmuştu. Peki 30 Ağustos'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta otobüs ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta otobüs ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta metrobüs ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta metro ücretsiz mi? İşte, 30 Ağustos 2022 Salı toplu taşıma tarifesi...

30 Ağustos otobüs, metrobüs ve metrolar ücretsiz mi? İETT bugün ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafe Bayramı'nın resmi tatil olmasıyla birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu olmuş durumda.

Resmi tatilden yararlanıp şehrin  tadını çıkaracak ve mesaisi olan vatandaşlar toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını araştırıyor.

'' 30 Ağustos'ta İETT ücretsiz mi?'' sorusu için herkes resmi açıklamalara gözünü çevirdi. Metrobüs, metro, otobüs ve vapur bedava mı sorusu merak konusu oldu.

Peki, 30 Ağustos Salı günü toplu taşıma tarifeleri ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta otobüsler ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta metrobüs ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta metro ücretsiz mi? İşte, 30 Ağustos 2022 Salı toplu taşıma tarifesi...

30 AĞUSTOS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Zafer Bayramı kapsamında İETT başta olmak üzere İstanbul'da metrobüs, otobüs ve metrolar ücretsiz oldu.

Ankara'da da EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO Otobüsleri, METRO, ANKARAY ve Teleferik) ile “Zafer Bayramı”mızın 100. yılı olan 30 Ağustos 2022 Salı günü ücretsiz olarak hizmet verilecektir.

Ankara ve İzmir'de toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını dair bilgi henüz paylaşılmadı. Resmi açıklama gelmemesinin yanı sıra geçtiğimiz bayramlarda ücretsiz ulaşımın sağlanması bu bayram için de aynı beklentiyi doğurdu.

# izmir # istanbul # ankara # Ağustos # Zafer Bayramı # ücretsiz # 30 Ağustos # 2022 # bedava