Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Göztepe ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman? Göztepe - Gençlerbirliği maçı saat kaçta? Göztepe - Gençlerbirliği maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 4. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Göztepe ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

Göztepe lige Sakaryaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılılar ligin 2. haftasında ise sahasında Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Ligin 3. haftasında Bandırmaspor'a konuk olan sarı-kırmızılılar 2-1'lik skorla sahadan yenik ayrıldı. Ligde 4 puanı bulunan Göztepe maç öncesinde 10. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Gençlerbirliği ise lige kendi sahasındaki 3-3'lük Altınordu beraberliğiyle başladı. Ligin 2. haftasında deplasmanda Boluspor'u 2-1 ile geçmeyi başaran Ankara temsilcisi, geçtiğimiz hafta sonu ise sahasında Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu. Gençlerbirliği ligde topladığı 4 puan ile 7. sırada bulunuyor.

GÖZTEPE - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Göztepe ile Gençlerbirliği'nin karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 4. haftasındaki bu mücadele 2 Eylül Cuma günü oynanacak.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak. Mücadelede hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak.

Karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # gençlerbirliği # Erzurumspor # ilk # göztepe # 1. lig # eylül # 2022 # BeinSports # trt spor # göztepe maçı ne zaman # göztepe maçı saat kaçta # göztepe maçı hangi kanalda # göztepe gençlerbirliği