Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor ile Rizespor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı ne zaman? Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı saat kaçta? Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 4. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Yeni Malatyaspor ile Rizespor karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor, 1. Lig'deki ilk hafta maçında deplasmanda Bodrumspor'a 3-1 kaybetmişti. Daha sonra sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 3. hafta maçında ise Eyüpspor'a deplasmanda 3-2 ile boyun eğdi. Ligde 1 puanı bulunan Yeni Malatyaspor 17. sırada yer alıyor.

2022-2023 sezonuna iç sahasında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalarak başlayan Çaykur Rizespor, ligin 2. haftasında da deplasmanda Denizlispor ile golsüz berabere kalmıştı. Ligin 3. haftasını maç oynamayarak bay geçen Karadeniz temsilcisi, ligde topladığı 2 puanla 14. sırada yer alıyor.

YENİ MALATYASPOR - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Yeni Malatyaspor ile Rizespor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 4. haftasındaki bu mücadele 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Karşılaşmayı hakem Tarık Güldal yönetecek.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # futbol # süper lig # karadeniz # ilk # 1. lig # eylül # Yeni Malatyaspor # 2022 # rizespor # trt spor # yeni malatyaspor maçı ne zaman # yeni malatyaspor maçı saat kaçta # yeni malatyaspor maçı hangi kanalda # rizespor maçı ne zaman # rizespor maçı hangi kanalda # rizespor maçı saat kaçta