Tuzlaspor - Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Tuzlaspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Tuzlaspor - Erzurumspor maçı ne zaman? Tuzlaspor - Erzurumspor maçı saat kaçta? Tuzlaspor - Erzurumspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Tuzlaspor - Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 4. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Tuzlaspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek.

Tuzlaspor ligin ilk maçında deplasmanda Adanaspor ile 1-1 bearbere kalmış, 2. hafta sahasında Bandırmaspor'a 2-0 kaybetmişti. Tuzlaspor geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanından da sahadan 2-0 yenik ayrıldı. İstanbul temsilcisi ligde 1 puanla 18. sırada yer alıyor.

Erzurumspor Spor Toto 1. Lig'de ilk hafta Pendikspor ile sahasında 0-0, 2. hafta da Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Doğu Anadolu temsilcisi ligdeki 3. maçında da sahasında Samsunspor ile 2-2 berabere kalarak puanını 3'e yükseltti. Erzurumspor ligde 12. sırada bulunuyor.

TUZLASPOR - ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Tuzlaspor ile Erzurumspor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 4. haftasındaki bu mücadele 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Tuzlaspor - Erzurumspor karşılaşmasında hakem Cihan Aydın düdük çalacak.

Saat 16.30'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbul # spor # futbol # son dakika # süper lig # Erzurumspor # ilk # 1. lig # eylül # 2022 # tuzlaspor # trt spor # son dakika futbol # erzurumspor maçı ne zaman # erzurumspor maçı saat kaçta # erzurumspor maçı hangi kanalda # tuzlaspor maçı ne zaman # tuzlaspor maçı saat kaçta # tuzlaspor erzurumspor # son dakika tuzlaspor erzurumspor # maç fikstürü # hafta sonu maçları