Sivasspor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sivasspor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman? Sivasspor - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta? Sivasspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Sivasspor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 5. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Sivasspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Sivasspor lige kendi sahasındaki 1-1'lik Gaziantep FK beraberliğiyle başlamıştı. Ligin 2. haftasında Adana Demirspor'a deplasmanda 3-1 kaybeden Sivasspor, 3. hafta maçında da Alanyaspor ise Sivas'ta 1-1 berabere kaldı. Ligdeki son maçında Beşiktaş'a konuk olan Yiğidolar sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Sivasspor 2 puanla ligde 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Fatih Karagümrük ise lige kendi sahasındaki 4-2'lik Alanyaspor mağlubiyetiyle başladı. Ligde 2. haftayı bay geçen İstanbul temsilcisi, 3. hafta maçında Beşiktaş'a 4-1 yenildi. Pirlo'nun öğrencileri ligdeki ilk puanlarını 4. hafta maçında sahasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek kazandı. 3 puanı olan Fatih Karagümrük puan tablosunda 13. sırada bulunuyor.

SİVASSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sivasspor ile Fatih Kargümrük'ün karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 5. haftasındaki bu mücadele 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadelede hakem olarak Yasin Kol görev yapacak.

Saat 19.15'te başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbul # spor # futbol # son dakika # süper lig # sivasspor # ilk # son # eylül # Karagümrük # 2022 # BeinSports # fikstür # Sivasspor maçı hangi kanalda # sivasspor maçı ne zaman # sivasspor haberleri # son dakika sivasspor # karagümrük maçı ne zaman # karagümrük maçı saat kaçta # karagümrük maçı hangi kanalda # hafta sonu maçları # sivasspor karagümrük # yasin kol