Keçiörengücü - Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 4 haftasında Keçiörengücü ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Keçiörengücü - Sakaryaspor maçı ne zaman? Keçiörengücü - Sakaryaspor maçı saat kaçta? Keçiörengücü - Sakaryaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Keçiörengücü - Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 4. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Keçiörengücü ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek.

Keçiörengücü yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Ligin 2. haftasında sahasında Bodrumspor'a 3-1 ile boyun eğen Ankara temsilcisi, ligdeki son maçında ise deplasmanda Altay'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde şu ana kadar 4 puan toplayan Keçiörengücü puan tablosunda 8. sırada yer alıyor.

Sakaryaspor ise yeni sezona kendi sahasındaki 1-0'lık Göztepe mağlubiyetiyle başladı. Sakaryaspor ligin 2. haftasında deplasmanda Altınordu'yu ve ligin 3. haftasında kendi sahasında Tuzlaspor'u ise 2-0'lık skorlarla mağlup ederek galibiyet serisi başlattı. Ligde 6 puanı bulunan Sakaryaspor, 5. sırada yer alıyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ - SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Keçiörengücü ile Sakaryaspor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 4. haftasındaki bu mücadele 4 Eylül Pazar günü oynanacak.

Aktepe Stadı'ndaki maçta Buğra Taşkınsoy düdük çalacak.

Saat 16.30'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # ankara # futbol # sakaryaspor # son dakika # ilk # 1. lig # son # 2022 # Keçiörengücü # trt spor # sakaryaspor maçı ne zaman # sakaryaspor maçı hangi kanalda # sakaryaspor maçı saat kaçta # keçiörengücü sakaryaspor # keçiörengücü sakaryaspor hangi kanalda # keçiörengücü sakaryaspor haberleri # keçiörengücü maçı ne zaman # keçiörengücü maçı hangi kanalda # keçiörengücü maçı saat kaçta # keçiörengücü fikstürü