PSG - Juventus maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasında H Grubu'nda PSG ile Juventus karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki PSG - Juventus maçı ne zaman? PSG - Juventus maçı saat kaçta? PSG - Juventus maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

PSG - Juventus maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 1. hafta mücadeleleriyle başlayacak.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde H Grubu'nda Paris Saint-Germain ile Juventus karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi PSG, Ligue 1'de oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Christophe Galtier'in öğrencileri ligde kendi evinde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. PSG son maçında Nantes'ı deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Juventus ise Serie A'da oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Ligde çıktığı 2 deplasman maçından da beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar son mücadelesinde Fiorentina ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

PSG - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

PSG ile Juventus'un karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasındaki mücadele 6 Eylül Salı günü oynanacak.

H Grubu'ndaki karşılaşma, Paris'deki Parc des Princes stadında oynanacak. Karşılaşmada İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # juventus # son # eylül # psg # 2022 # exxen # juventus maçı ne zaman # juventus maçı saat kaçta # juventus maçı hangi kanalda # psg juventus # psg juventus maçı ne zaman # psg juventus yayın bilgileri # şampiyonlar ligi fikstürü # şampiyonlar ligi maçları ne zaman # exxen psg juventus # exxen şampiyonlar ligi psg juventus