Yargı 35. Bölüm fragmanı izle | Yargı 2. sezon ilk fragmanı - Ilgaz'ı Ceylin mi öldürdü?

Yargı'nın yeni sezon fragmanı çıktı mı? Yargı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı! İşte Yargı'nın nefes kesen yeni sezon tanıtımı...

Yargı 35. Bölüm fragmanı izle | Yargı 2. sezon ilk fragmanı - Ilgaz'ı Ceylin mi öldürdü?

Kanal D’nin, büyük bir izleyici kitlesi oluşturan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni sezonları büyük bir merakla bekleniyor.

Dizinin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Peki Yargı'nın yeni sezon fragmanı çıktı mı? Yargı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı! İşte Yargı'nın nefes kesen yeni sezon tanıtımı...

YARGI 2. SEZON İLK FRAGMANI | YARGI 35. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin heyecanla beklenen 2. sezonundan ilk fragman da izleyiciyle buluştu.

Sezon finali sahnesiyle seyircileri büyük bir soru işareti ile bırakan dizi yeni sezon tanıtımı ile sürükleyici bir sezonun daha seyirci ile buluşacağının sinyallerini verdi.

Ilgaz'ı öldürmekle suçlanan Ceylin, Eren'e başka bir itirafta bulunur! Ilgaz'ı kim öldürdü? Ceylin'in itirafındaki kişi kim? Yargı tüm heyecanıyla yakında yeni sezonuyla Kanal D'de başlıyor!

YARGI 2. SEZON İLK FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

# kanal d # Deniz # Bir # ilk # yargı # Sezon # ceylin # Pınar Deniz # yargı yeni sezon # kaan urgancıoğlu