Fuat Uğur'un eşine başıboş köpekler saldırdı

Gazeteci Fuat Uğur, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Uğur paylaşımında, eşinin oturdukları site içerisinde yürüyüş yaparken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını belirtti.

Fuat Uğur'un eşine başıboş köpekler saldırdı

Gazeteci Fuat Uğur, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Uğur paylaşımında, eşinin oturdukları site içerisinde yürüyüş yaparken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını belirtti. Sokak köpekleri için yeterli önlemlerin alınmadığını yineleyen Fuat Uğur paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

- Şu anda tv100’de yayındayım. Eşim telaşla aradı. Site içinde yürüyüş yaparken köpekler saldırmış ve ayağını ısırmış. Şimdi kuduz aşısı vurunmak için hastaneye gidiyor.Sokak köpeklerinin yarattığı tehlikeyi hala hafife alan hükümete hayret ediyorum.Bu vahşeti insanlara yaşatmayın. 

- Geçmiş olsun diyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Eşim tetanoz ve kuduz aşılarını oldu. İki kez daha gidecek.Bu vahşi saldırıları yaşayan ne ilk ne de sonuncuyuz. Eşim ucuz kurtuldu yine de. Köpeklerin parçalayıp öldürdüğü çocukların ve yetişkinlerin ailelerine sabır dilerim.

# Bir # ilk # fuat uğur # fuat uğur twitter # fuat uğur türkiye gazetesi