CANLI MAÇ İZLE | Napoli - Liverpool canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başladı. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Napoli ile Liverpool, Stadio Diego Armando Maradona'da karşı karşıya geliyor. Napoli - Liverpool maçı nereden izlenir? Napoli - Liverpool maçı hangi kanalda? Napoli - Liverpool maçı 11'leri neler? Napoli - Liverpool maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Napoli - Liverpool canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Napoli ile Liverpool arasında oynanacak.

Ev sahibi Napoli, İtalya Serie A'da çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Evinde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Napoli, ligdeki son maçında deplasmanda Lazio'yu 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Liverpool ise Premier Lig'de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde çıktığı 3 deplasman maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Liverpool, son maçında Everton ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı.

NAPOLİ - LİVERPOOL 11'LER

Napoli: Meret, Lorenzo, Rrahmani, Kim Min-Jae, Olivera, Anguissa, Lobotka, Zielinski, Politano, Kvaratskhelia, Osimhen

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Elliott, Milner, Salah, Diaz, Firmino

NAPOLİ - LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Napoli - Liverpool maçı EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

NAPOLİ - LİVERPOOL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# şampiyonlar ligi # son # 5 # napoli liverpool # napoli liverpool saat kaçta # napoli liverpool hangi kanalda # napoli liverpool maç önü # napoli liverpool maç bilgileri # napoli liverpool yayın bilgileri # napoli liverpool hangi gün # tv8.5 canlı izle