Sırbistan lideri Vucic: "Bayraktar için sıradayız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turu kapsamında ziyaret ettiği Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından resmi törenle karşılandı. Sırp lider Vucic, yaptığı açıklamalarda, "Bayraktar için sıradayız, önümüzdeki yıl gelmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sırbistan lideri Vucic: "Bayraktar için sıradayız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turu kapsamında ziyaret ettiği Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından resmi törenle karşılandı. Sırp lider Vucic, yaptığı açıklamalarda, " Bayraktar için sıradayız, önümüzdeki yıl gelmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

‘BAYRAKTAR İÇİN SIRADAYIZ, ÖNÜMÜZDEKİ YIL GELMESİNİ BEKLİYORUZ’

Sırbistan’ın Türkiye’den Bayraktar insansız hava araçlarını satın almak için sırada beklediğini ve onların karşılığında yüz milyonlarca euro söyleyen Vucic şöyle konuştu:

- Bayraktar İHA'ları satın almak istiyoruz, fakat tüm dünyanın istediğini görüyorum, bu nedenle sıraya girdik, bekliyoruz ve önümüzdeki yıl bunu hayata geçirmeyi umuyoruz. Bakanlarımızın yaptığı görüşmelerin iyi geçtiğini ve Sırbistan'ın önümüzdeki yıl (İHA’ları) alabileceğini düşünüyorum. Bayraktar’lara olan talebimizi artırmaya ve başlangıçta anlaşmaya varılan on milyonlarca euro'nun çok daha fazlasını, birkaç yüz milyon euro ödemeye hazırız.
# türkiye # erdoğan # iha # siha # bayraktar # cumhurbaşkanı # Hava # Sırbistan # Aleksandar Vucic # vucic # Balkan Turu