Fatih Karagümrük - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fatih Karagümrük ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Fatih Karagümrük - Giresunspor maçı ne zaman? Fatih Karagümrük - Giresunspor maçı saat kaçta? Fatih Karagümrük - Giresunspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Fatih Karagümrük - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Fatih Karagümrük ile Giresunspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Fatih Karagümrük, ligde oynadığı 4 mücadelede 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kendi sahasında oynadığı 2 maçın 1'ini kazanan, 1'ini kaybeden Fatih Karagümrük, ligdeki son maçında deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Fatih Karagümrük, Süper Lig'de 4 puanla 14. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Giresunspor ise ligde oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet ve 3 yenilgiyle ayrıldı. Deplasmanda çıktığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Karadeniz temsilcisi, son maçında sahasında Konyaspor'a 1-0 kaybetti. Giresunspor 6 puanla 11. sırada bulunuyor.

FATİH KARAGÜMRÜK - GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük ile Giresunspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 6. haftasındaki bu mücadele 10 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçta hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # futbol # son dakika # süper lig # fatih # eylül # giresunspor # 2022 # fatih karagümrük # Erkan Özdamar # fikstür # haftanın maçları # giresunspor maçı ne zaman # giresunspor maçı saat kaçta # giresunspor maçı hangi kanalda # giresunspor haberleri # fatih karagümrük giresunspor # fatih karagümrük maçı hangi kanalda