CANLI MAÇ İZLE | Eyüpspor - Adanaspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Eyüpspor ile Adanaspor, Eyüp Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Eyüpspor - Adanaspor maçı nereden izlenir? Eyüpspor - Adanaspor maçı hangi kanalda? Eyüpspor - Adanaspor maçı 11'leri neler? Eyüpspor - Adanaspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Eyüpspor - Adanaspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Eyüpspor ile Adanaspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Eyüpspor, ligde oynadığı 4 mücadeleden 2 beraberlik, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Kendi evinde oynadığı 2 maçı da kazanmasını bilen İstanbul temsilcisi, ligdeki son maçında Bodrumspor'a deplasmanda 3-0 kaybetmişti. 7 puanlı Eyüpspor, ligde 6. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Adanaspor, ligdeki 4 maçından da beraberlikle ayrıldı. Ligde şu ana kadar 2 deplasman maçına çıkan Adana temsilcisi, son maçında ise sahasında Altay ile 1-1 berabere kalmıştı. 4 puanlı Adanaspor Spor Toto 1. Lig'de 13. sırada yer alıyor.

EYÜPSPOR - ADANASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Eyüpspor - Adanaspor maçı beIN Sports MAX 1 ve TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

EYÜPSPOR - ADANASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# istanbul # spor # ekip # son # spor toto # trt spor # TRT SPOR canlı # Spor Toto 1.Lig # spor toto 1. lig izle # eyüpspor adanaspor ne zaman # eyüpspor adanaspor hangi gün # eyüpspor adanaspor haberleri # eyüpspor adanaspor maç önü # TRT spor canlı yayın