CANLI MAÇ İZLE | Altay - Bodrumspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Altay ile Bodrumspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Altay - Bodrumspor maçı nereden izlenir? Altay - Bodrumspor maçı hangi kanalda? Altay - Bodrumspor maçı 11'leri neler? Altay - Bodrumspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Altay - Bodrumspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Altay ile Bodrumspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Altay, ligde oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybederken 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Kendi evindeki 2 maçta da rakiplerine mağlup olan İzmir temsilcisi, ligde oynadığı son mücadelede deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. 1 puanı bulunan Altay, ligde 18. sırada yer alıyor.

Bodrumspor ise ligdeki 4 maçının 3'ünü kazanırken 1 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda oynadığı tek maçta da rakibini mağlup etmeyi başaran Bodrumspor, ligdeki son maçında Eyüpspor'u sahasında 3-0 mağlup etmeyi başardı. 10 puanlı Bodrumspor, ligde 1. sırada yer alıyor.

ALTAY - BODRUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Altay - Bodrumspor maçı beIN Sports MAX 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ALTAY - BODRUMSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# izmir # spor # son # spor toto # beinsport # Spor Toto 1.Lig # spor toto 1. lig izle # altay bodrumspor # altay bodrumspor maçı hangi kanalda # altay bodrumspor ne zaman # altay bodrumspor hangi kanalda # altay bodrumspor haberleri # altay bodrumspor maç önü # altay bodrumspor maç bilgileri # altay bodrumspor yayın bilgileri # altay bodrumspor son dakika