CANLI MAÇ İZLE | Gazianep FK - Ümraniyespor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Gazianep FK ile Ümraniyespor, Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Gazianep FK - Ümraniyespor maçı nereden izlenir? Gazianep FK - Ümraniyespor maçı hangi kanalda? Gazianep FK - Ümraniyespor maçı 11'leri neler? Gazianep FK - Ümraniyespor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Gazianep FK - Ümraniyespor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Gazianep FK ile Ümraniyespor arasında oynanacak.

Ev sahibi Gaziantep FK, ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kendi evinde çıktığı 2 maçı da kazananan Gaziantep FK, ligdeki son maçında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilmişti. Gaziantep FK, ligde topladığı 10 puanla 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Ümraniyespor ise Süper Lig'deki 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Deplasmanda oynadığı 2 maçta 1 beraberlik alan İstanbul temsilcisi diğer maçından sahadan yenik olarak ayrılan taraf oldu. 1 puanı bulunan Ümraniyespor ligde 18. sırada yer alıyor.

GAZİANTEP FK - ÜMRANİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Gaziantep FK - Ümraniyespor maçı beIN Sports 4 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

GAZİANTEP FK - ÜMRANİYESPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# istanbul # spor # ekip # son # BeinSports # gaziantep ümraniyespor # gaziantep ümraniyespor maçı ne zaman # gaziantep ümraniyespor maçı saat kaçta # gaziantep ümraniyespor yayın bilgileri