Liverpool - Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında A Grubu'nda Liverpool ile Ajax karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Liverpool - Ajax maçı ne zaman? Liverpool - Ajax maçı saat kaçta? Liverpool - Ajax maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Liverpool - Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 2. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde A Grubu'nda Liverpool ile Ajax karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında oynadığı mücadelede Napoli'ye deplasmanda 4-1 mağlup olmuştu. Liverpool ligde oynadığı son maçta ise Everton ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Premier Lig'de hafta sonu oynanması gereken maçlar ertelendiği için Liverpool maç oynamamıştı.

Ajax ise Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında oynadığı mücadelede Rangers'ı kendi sahasında 4-0 yenmeyi başarmıştı. Ajax, ligde oynadığı son maçta ise Heerenveen'i 5-0 mağlup etti.

LİVERPOOL - AJAX MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Liverpool ile Ajax'ın karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasındaki mücadele 13 Eylül Salı günü oynanacak.

A Grubu'ndaki karşılaşma, İngiltere'deki Anfield stadında oynanacak. Karşılaşmada Portekizli hakem Artur Soares Dias düdük çalacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# liverpool # ilk # son # eylül # ajax # Şampiyonlar Ligi maçları # liverpool maçı ne zaman # liverpool maçı saat kaçta # liverpool maçı hangi kanalda # liverpool haberleri # şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda # liverpool ajax # liverpool ajax maçı ne zaman # liverpool ajax saat kaçta # liverpool ajax hangi kanalda # liverpool ajax maç önü # şampiyonlar ligi programı # liverpool ajax maç yayını # liverpool ajax yayın bilgileri