Emre Belözoğlu'dan Fatih Terim sorusuna yanıt

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fiorentina ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'dan Fatih Terim sorusuna yanıt

İstanbul Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 2’nci maçında yarın saat 22.00’de İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina’yı konuk edecek.

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Fiorentina ile oyun anlayışlarının birbirine benzediğini belirten Belözoğlu, “Birbirine benzer oyun oynamaya çalışan iki tane iyi takımın maçı olacak. Fiorentina köklü ve iyi bir kulüp. Bu oyunu çok iyi şekilde oynayan bir takım. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Hazırlıklarımızı yaptık. Bu zamana kadar oynayacağımız en zor maçlardan biri olacak. Ülke puanına hizmet etmek ve grup birinciliği hedefimiz doğrultusunda oynayacağız. İyi bir maç olacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

“FATİH TERİM BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK”

İtalyan bir gazetecinin bir dönem Fiorentina’da teknik direktörlük yapan Fatih Terim ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Belözoğlu, “Fatih Terim çok değerli. Fiorentina’da antrenörlük yaparken herkes Fiorentina’yı tutmaya başladı. Galatasaray’da oynarken benim antrenörlüğümü yaptı. Gerçekten severim onu. Yarın da bildiğim kadarıyla bizimle birlikte olacak. Yarın da çok güzel bir belgeseli yayınlanacak. Yarına denk gelmesi, güzel bir tesadüf oldu. Fatih Terim ülke futbolu için gelmiş geçmiş en büyük teknik adam. Ülke futbolunda yeri her zaman farklı olacaktır” ifadelerini kullandı.

# istanbul # başakşehir # avrupa # Bir # italya # fatih terim # Emre Belözoğlu # Fiorentina # fiorentina başakşehir maçı