Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin ŞİÖ Zirvesi'nde tahıl koridorunu görüşecek

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında yapılacak olan görüşmeyle ilgili bilgi verdi. Peskov görüşmede "İstanbul’da yapılan tahıl anlaşmasının ne derece etkili biçimde gerçekleştirildiği ele alınacak" bilgisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin ŞİÖ Zirvesi'nde tahıl koridorunu görüşecek

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında yapılacak olan görüşmeyle ilgili bilgi verdi. Peskov görüşmede " İstanbul’da yapılan tahıl anlaşmasının ne derece etkili biçimde gerçekleştirildiği ele alınacak" bilgisini paylaştı.

Kremlin Basın Sözcüsü Peskov'un açıklaması şöyle:

- Vladimir Putin ile Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da gerçekleşen Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi kapsamında yarın gerçekleştirecekleri görüşmede, İstanbul’da yapılan tahıl anlaşmasının ne derece etkili biçimde gerçekleştirildiğini ele alacak.
# istanbul # erdoğan # Putin # cumhurbaşkanı # kremlin # Özbekistan # erdoğan putin görüşmesi # erdoğan putin # Şanghay # erdoğan putin görüşmesi son dakika # recep tayyip erdoğan putin # tayyip erdoğan putin görüşmesi # recep tayyip erdoğan putin görüşmesi # tayyip erdoğan putin