İsmail Yüksek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosuna Fenerbahçe'den İsmail Yüksek de dahil edildi. Peki İsmail Yüksek kimdir? İsmail Yüksek kaç yaşında? İsmail Yüksek nereli? İsmail Yüksek hangi takımlarda oynadı? İsmail Yüksek hangi mevkide oynuyor? İşte İsmail Yüksek ile ilgili bilgiler...

İsmail Yüksek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşı karşıya gelecek.

TFF'nin Riva'daki tesislerinde toplanmaya başlayan A Millî Takımımızın aday kadrosuna son olarak Fenerbahçe'den İsmail Yüksek de dahil edildi.

Peki İsmail Yüksek kimdir? İsmail Yüksek kaç yaşında? İsmail Yüksek nereli? İsmail Yüksek hangi takımlarda oynadı? İsmail Yüksek hangi mevkide oynuyor? İşte İsmail Yüksek ile ilgili bilgiler...

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR? İSMAİL YÜKSEK KAÇ YAŞINDA? İSMAİL YÜKSEK NERELİ?

İsmail Yüksek, 26 Ocak 1999 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi.

İsmail Yüksek, ön libero mevkiinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

GÖLCÜKSPOR

İsmail Yüksek, 28 Ağustos 2018 tarihinde ilk profesyonel sözleşmesini 3. lig takımı Gölcükspor ile yaptı. 3 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu takımda 2018-2019 sezonunda 22 lig ve maçına çıktı, 1 gol ve 2 asist kaydetti. 1 kez de Türkiye Kupası maçında forma giydi. 2019-2020 sezonunda ise 27 lig maçına çıktı ve 8 gol ve 1 asist performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

FENERBAHÇE

8 Mayıs 2020 tarihinde Fenerbahçe, İsmail Yüksek ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Fenerbahçe, Yüksek'i 65 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Sarı-Lacivertliler'e 5 yıllık imza atmasının ardından genç oyuncu sırasıyla; Balıkesir, Adana Demir ve Bursaspor 'a kiralandı. Bu sezon da kiralanmasına kesin gözüyle bakılan 23 yaşındaki oyuncunun kaderini Jorge Jesus değiştirdi.

Kanarya'nın başına geçen Portekizli hoca, hazırlık kampında beğendiği İsmail'i hazırlık maçlarında sahaya attı, genç orta saha da başarılı performansıyla Jesus'un gözüne girdi.

# türkiye # fenerbahçe # Bir # ilk # son # ismail yüksek